engineers van
data + software
Menu
engineers van
data + software
Doe de data-scan

Masterclass "datagedreven organisatie"

Datagedreven organisaties hebben de toekomst. Maar wat is nu datagedreven zijn? Wat komt er allemaal bij kijken? En wat is überhaupt allemaal data? In deze masterclass nemen we je mee in in onze kijk op de wereld van data. We laten je voorbeelden zien die ons inspireren en brengen deze over op jou. We kijken naar- en discussiëren over succesverhalen van bedrijven die ver van je weg staan, maar vooral ook van bedrijven dichter bij huis. Daarnaast geven we een introductie van de achterliggende theorie die hieraan ten grondslag ligt. Na afloop van deze masterclass zul je een idee hebben van hoe het is om een datagedreven bedrijf te zijn, hoeveel waarde data heeft, welke kansen er voor jou zijn en hoe je dit kunt bereiken.

Voor wie?

Je bent (mede-)eigenaar, directie- of MT-lid van een MKB-bedrijf en je bent je ervan bewust dat datagedreven organisaties de toekomst hebben. Je hebt behoefte aan basiskennis op het gebied van data, om zo een meer volwaardig gesprekspartner te zijn met je eigen mensen en met derden. Tevens wil je meer over data weten om te begrijpen wat het je kan brengen, hoe dit in je strategie gaat werken en hoe je jouw team daarin moet ontwikkelen. Heb jij het gevoel dat jouw organisatie nog niet de maximale waarde uit data benut en datagedreven(er) moet worden, maar vind je het lastig om de eerste- of volgende stap te zetten? Dan is dit wat voor jou!

Er zijn voor deze masterclass 5 plekken beschikbaar, zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht en interactie.

Takeaways

  • Je raakt geïnspireerd door de mogelijkheden van data binnen je bedrijfsvoering;
  • Je weet wat de voordelen zijn van datagedreven worden;
  • Je weet welke kansen er zijn om data te vertalen naar waarde;
  • Je snapt de achterliggende theorie van datagedreven werken;
  • Je weet welke stappen je moet nemen over welke tijd om als organisatie meer datagedreven te worden.

Kosten

€249,- exclusief BTW voor deelname masterclass “datagedreven organisatie”.

Wanneer?

Donderdag 11 februari* van 13:30 uur tot ± 17:00 uur.

De masterclass zal bestaan uit 2 blokken van 1,5 uur met een pauze van een half uur.

Aanmelden

We bieden de keuze om direct online te betalen met credit card of om een factuur te ontvangen. Bij een individuele deelname kun je hieronder de gewenste betaalmethode selecteren. Wil je liever met meerdere personen binnen je bedrijf deelnemen of de kansen voor jouw organisatie verkennen in een 1 op 1 sessie? Betaal dan niet via de onderstaande methode, maar neem even contact met ons op!

Betaal online met credit card

Betaal per factuur

Ik wil betalen per factuur

*11 februari helaas verhinderd? Op donderdag 11 maart zal de volgende masterclass “datagedreven organisatie” worden aangeboden. Stuur even een mail naar info@littlerocket.nl en wij reserveren vast een plekje voor je.