engineers van
data + software
Menu
engineers van
data + software
Doe de data-scan
Diensten

"Van ruwe data naar datagedreven oplossingen"

Intelligente oplossingen met data bedenken en bouwen die organisaties een boost geven. Dat is wat Little Rocket doet. Dat is waar we goed in zijn. Van ruwe data naar datagedreven oplossingen die waarde toevoegen aan jouw organisatie en alles wat hierbij komt kijken. Van data engineering (bouwen van data omgevingen) tot en met software development. Wij gaan voor meer rendement. Voor slimmer, sneller, beter.

ENGINEERS VAN DATA+SOFTWARE

Wij geloven in oplossingen waarbij data en software elkaar versterken. We staren ons niet blind op kant-en-klare oplossingen met teveel of juist te weinig functionaliteiten. Soms is een bestaande oplossing goed genoeg, zo niet dan ontwikkelen wij maatwerk. Het doel blijft hetzelfde: jouw organisatie een voorsprong geven door waardevolle inzichten én acties te identificeren met behulp van slimme data+software oplossingen.

Wil je de eerste óf volgende stappen zetten met data, AI of applicatiebeheer? Samenwerken met Little Rocket is samenwerken met ruim 15 jaar aan digitale, data en development ervaring. Onze insteek is altijd om door middel van kleine, impactvolle stappen jouw organisatie meer datagedreven te maken. We denken hierbij niet in standaardoplossingen, maar in oplossingen die resultaat opleveren. Oplossingen die bijvoorbeeld leiden tot betere personeelsinzet, een hogere klanttevredenheid, efficiënt gebruik van gebouwen, meer omzet, kostenverlaging of snellere processen.

 

Ben je klaar voor jouw lancering en wil je samenwerken met Little Rocket? Neem contact met ons op.

Referenties

Werkplekefficiëntie met 20% verbeterd

HEYDAY IBASX
Lees meer