engineers van
data + software
Menu
engineers van
data + software
Doe de data-scan
Diensten

"Wie voorsprong wil halen uit data moet zich blijven ontwikkelen"

Voor het succesvol implementeren van een app, een dashboard of een data platform zijn draagvlak en kennis aan de gebruikerskant cruciaal. Een data+software oplossing kan nog zo geavanceerd zijn en bol staan van de functionaliteiten, als de eindgebruiker deze niet kan of wil benutten blijft voorsprong en rendement uit. Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening bestaat daarom uit het trainen van jouw organisatie en medewerkers.

WAT JE NIET KAN HEB JE NOG NOOIT GELEERD

Wij geloven in een integrale aanpak waarbij educatie niet mag ontbreken. Voorsprong halen uit data is namelijk geen rocket science. Met onze trainingen en workshops voegen we expertise (en waar nodig maakkracht) toe aan de organisatie. We laten de mensen binnen jouw organisatie ontdekken en ervaren hoe ze succesvoller kunnen zijn met data. We leren hen de stap te maken van inzichten naar acties die waarde toevoegen aan hun organisatie.

Wil je jouw organisatie klaarstomen voor de (verdere) transformatie naar een datagedreven organisatie? Neem dan contact met ons op.

Referenties

Aanvragen BP Fuel Cards 80% versneld

AANVRAAGTIJD VERKORT VAN 30 NAAR 6 DAGEN
Lees meer