Een jaar little rocket

En wat voor een jaar! We hebben mooie data gedreven digitale producten, modellen, dashboards, masterclasses en trainingen mogen ontwikkelen als onderdeel van de digitalisering van processen en organisaties. Elke dag weer een feest om daar als team een bijdrage aan te mogen leveren. Maar daar hield het niet op. Duurzame successen hebben we dit jaar bereikt in samenwerking met onze klanten die dezelfde visie delen als wij.

Naast digitale producten ontwikkelen en implementeren hebben we met deze organisaties vooral inzichten vertaald naar acties én deze onderdeel gemaakt van hun dagelijkse business. Via software en mensen. Het ontwikkelen van een data gedreven cultuur en interne kennis. De combinatie is de sleutel tot duurzaam succes. En precies dat is de visie van ons team!

Wij geloven dat alleen organisaties die data – gedreven zijn toekomst hebben en voorsprong behalen.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Vernieuwd merk

Deze visie is dan ook meer dan waar het merk Green Orange voor stond. Deze visie vroeg om een vernieuwd merk. Onze visie moesten we verbinden met een merk en team dat 100% staat voor data gedreven organisaties & applicaties. Dus zo gezegd, zo gedaan (lees; what a hell of ride ….. maar des te gaver dat we dit als team gewoon geflikt hebben!). Mooi om afgelopen jaar te ervaren dat steeds meer organisaties en zorg- instellingen deze visie delen.

Waarom ‘Little’ en niet ‘Big’ Rocket is een vraag die ons regelmatig wordt gesteld ;-). Dat past bij onze werkwijze. Wij geloven dat vele kleine en wendbare stappen zorgen voor de krachtigste vooruitgang. Dus kleine stappen, grote impact. Little Rocket.

De volgende stap

De verhuisdozen zijn inmiddels ingepakt en we zijn klaar voor een verhuizing naar een spiksplinternieuw dynamisch kantoor met dit fantastische Rocketeers team. Nog even geduld voordat we weer samen op ons nieuwe kantoor kunnen werken maar met een groeiend klantportfolio en team zijn wij er helemaal klaar voor om jaar 2 te lanceren!

Gaan als een raket!