engineers van
data + software
Menu
engineers van
data + software
Doe de data-scan

Little Rocket is Microsoft Power BI partner

Als partner van Power BI helpen wij bedrijven met het inzichtelijk maken van hun bedrijfsgegevens. Aan de hand van visuele dashboards kunnen we zien wat er in het verleden is gebeurd, wat er nu gebeurt en waarom iets is gebeurd. De volgende stap is om te voorspellen wat er in de toekomst gaat gebeuren, zodat je continu een stap voorloopt.

Wat is Power BI?

Power BI is is een interactieve tool voor het visualiseren van data ontwikkeld door Microsoft. Het programma zorgt ervoor dat je gemakkelijk informatie kunt delen binnen je organisatie. Geen verwarring meer door verschillende spreadsheets tussen afdelingen, maar een ‘Single source of truth’, waarbij iedereen naar dezelfde cijfers kijkt. Met Power BI kun je voorgedefinieerde dashboards en rapporten gebruiken waar je je eigen dataset zo inplugt en inzichtelijk maakt. Daarnaast is het binnen no time up and running, aangezien je voor Power BI niets hoeft te installeren en al het dataverkeer via de cloud loopt.

 

Voor wie is Power BI?

Power BI kan worden gebruikt binnen alle lagen van de organisatie. Niet iedereen zal daadwerkelijk de dashboards bouwen en er technisch verstand van hebben, maar iedereen in de organisatie kan het dashboard gebruiken. Bovendien heeft Power BI een snelle learning curve, waardoor je het snel onder de knie krijgt!

 

Little Rocket en Power BI

Steeds meer organisaties willen succesvoller worden op het gebied van data. Onze engineers helpen bedrijven die aan de hand van data de eerste of volgende stap willen zetten om voorsprong te creëren. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een data-visie en het bijbehorende actieplan, het nemen van beslissingen op basis van data of het creëren van voorspellend inzicht om efficiënter in te kopen, kosten te verlagen en meer om te zetten. Ben jij benieuwd wat Power BI voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.