engineers van
data + software
Menu
engineers van
data + software
Doe de data-scan

Masterclass "van data naar actie"

Loop jij ook wel eens tegen obstakels aan wanneer je datagedreven oplossingen in de praktijk wilt brengen? Merk je dat er bijvoorbeeld geen tot weinig ondersteuning en begrip vanuit het management is voor de oplossingen? Of ontbreekt er kennis op het gebied van data en de mogelijkheden? Veel professionals vinden het lastig om use cases te vinden voor hun datagedreven oplossingen of om de data die ‘verstopt’ zit in hun platform, portal of tool zo te ontsluiten en vertalen dat het niet alleen inzichten oplevert, maar juist ook meer waarde of nieuwe kansen en verdienmodellen. Het volgen van deze masterclass zorgt ervoor dat je data niet alleen leidt tot inzichten, maar ook tot acties.

Voor wie?

De masterclass is bedoeld voor teamleiders, managers en product owners die zich herkennen in een van de bovenstaande obstakels. Je hebt mooie stappen gezet op het gebied van data, maar vindt het lastig om er ook echt resultaat uit te halen. Heb jij het gevoel dat jouw team, afdeling of proces veel meer optimalisaties, waarde of resultaat kan behalen door slimmer met de data om te gaan? Dan is dit wat voor jou!

Er zijn voor deze masterclass 5 plekken beschikbaar, zodat er voldoende ruimte is voor interactie en om in te spelen op jouw specifieke bedrijfssituatie.

Takeaways

  • Je hebt een goed en opgefrist beeld van de voordelen en mogelijkheden van data analyse;
  • Je bent in staat om de inzichten vanuit je data om te vormen tot concrete acties;
  • Je kunt beargumenteren welke beslissingen jouw organisatie of afdeling moet nemen op basis van data;
  • Je kunt identificeren waarom er geen acties volgen vanuit je data en ervoor zorgen dat dit wél gaat gebeuren;
  • Het lukt je om nieuwe business cases te bouwen vanuit je datagedreven oplossingen om zo meer resultaat te behalen.

Kosten

€249,- exclusief BTW voor deelname masterclass “van data naar actie”.

Wanneer?

Donderdag 11 februari* van 13:30 uur tot ± 17:00 uur.

De masterclass zal bestaan uit 2 blokken van 1,5 uur met een pauze van een half uur.

Aanmelden

We bieden de keuze om direct online te betalen met credit card of om een factuur te ontvangen. Bij een individuele deelname kun je hieronder de gewenste betaalmethode selecteren. Wil je liever met meerdere personen binnen je bedrijf deelnemen of de kansen voor jouw organisatie verkennen in een 1 op 1 sessie? Betaal dan niet via de onderstaande methode, maar neem even contact met ons op!

Betaal online met credit card

Betaal per factuur

Ik wil betalen per factuur

*11 februari helaas verhinderd? Op donderdag 11 maart zal de masterclass “van data naar actie” opnieuw worden aangeboden. Stuur even een mail naar info@littlerocket.nl en wij reserveren vast een plekje voor je.