engineers van
data + software
Menu
engineers van
data + software
Doe de data-scan
Diensten

"Organisaties die data voor zich laten werken zijn de organisaties van de toekomst"

Met onze dienstverlening zetten we vol in op een integrale aanpak van data vraagstukken. Niet alleen helpen wij bij het verkennen en identificeren van kansen voor jouw organisatie (bijvoorbeeld op het gebied van data-engineering of software ontwikkeling), onze engineers en developers helpen jouw organisatie ook bij het verzilveren van die kansen. Bij het daadwerkelijk behalen van voorsprong met onze slimme data+software oplossingen.

METEN + WETEN = OPLOSSING

Klaar voor de eerste óf volgende stap met data? Met de dienstverlening van Little Rocket geef je jouw organisatie een boost. Hoe we dat doen? We kijken voorbij ‘meten is weten’ naar daadwerkelijke oplossingen die leiden naar concrete resultaten. Zoals betere personeelsinzet, een hogere klanttevredenheid, efficiënt gebruik van gebouwen, meer omzet, kostenverlaging of snellere klant-/bedrijfsprocessen.

Little Rocket kan jouw organisatie helpen bij het organiseren van de volgende stap. We verkennen en identificeren kansen, en zetten de strategische lijnen uit voor een project of voor de ontwikkeling van een product. Indien nodig bouwen we slimme data- en software oplossingen. Van voorspelmodellen voor onderhoud van machines tot en met de ontwikkeling van een nieuw data platform.

Wie voorsprong wil blijven halen uit data moet zich blijven ontwikkelen. Daarom is ook het managen van onze data+software toepassingen (DevOps) en het trainen van jouw organisatie onderdeel van onze dienstverlening.

Referenties

Aanvragen BP Fuel Cards 80% versneld

aanvraagtijd verkort van 30 naar 6 dagen
Lees meer