Betere zorg dankzij innovatie en samenwerking

het creëren van een intelligente beweegzorg die slim, helder en zeker is.

Samen sterker zijn

Het streven van UMOOOVE is het creëren van een intelligente beweegzorg die slim, helder en zeker is. Dat doen zij door samen kennis en ervaring te delen met verschillende aangesloten organisaties en professionals. Hierdoor is het mogelijk om de beste dienstverlening voor de patiënten te creëren. Voorheen ontbrak het aan communicatie, verslaglegging en samenwerking binnen de organisaties en professionals.

Er was geen beschikking tot een efficiënt systeem om informatie te delen tussen de professionals. Daarnaast belemmerde bureaucratie de focus op kwalitatieve zorg. Al snel kwam de realisatie dat samenwerking en coördinatie tussen de organisaties kan leiden tot verbeterde zorg.

Eenvoudig communiceren en informatie delen

Om dit te realiseren werd er gekeken naar de exacte behoeftes van UMOOOVE. Door gebruik te maken van technologische innovatie konden wij een solide infrastructuur opzetten, met sterke beveiliging en een productiestraat die het hart vormden van de afgeschermde samenwerkingsomgeving. 

Deze omgeving biedt de partners van UMOOOVE de mogelijkheid om nauw samen te werken aan verslaglegging en documentatie. Zo kunnen werkgroepen, bestuur en leden nu eenvoudig communiceren en informatie met elkaar delen. Het resultaat van deze omgeving is een win win win situatie waarin alle partijen profiteren van verbeterde communicatie en verbeterde communicatie. De afgeschermde omgeving dient als verbindende factor en stelt de gebruikers in staat om effectiever samen te werken. 

Functioneel toepassen van het platform

De eerste resultaten van de omgeving zijn al merkbaar. Een verbeterde kwaliteit van de zorg, efficiëntere communicatie en het overwinnen van bureaucratische obstakels tussen de partijen. Met dit platform als basis wordt er nu gekeken naar het evolueren en het uitbreiden van de functionaliteit. Daarbij gaan we ons ook inzetten om meer technologie op het gebied van data & AI toe te passen om processen binnen UMOOOVE te optimaliseren. Nu de basis staat is volgende stap om de data in het platform te verbreden en de juiste inzichten uit het platform te halen en te delen.

Kansen voor jou
Ben jij benieuwd wat data + software voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Neem contact op met Maarten Pieper

Ook waarde uit data halen? Ontdek nu de kansen voor jouw organisatie.