Little Rocket, geloven in de kracht van data & AI

We zijn betrokken bij onze klanten, delen onze kennis en streven naar een innovatieve, op maat gemaakte strategie en werkwijze.

Data & AI in de toekomst

In de huidige wereld die voortdurend verandert, is het vermogen om data & AI te benutten geen optie, maar een noodzaak. Onze experts begrijpen dat deze technologieën bijdragen aan het creëren van een succesvolle toekomst. Data & AI zijn de drijvende krachten achter innovatie en concurrentievoordeel. Bedrijven die dit omarmen behalen een voorsprong.

Rocketeers met expertise

Onze teamleden zijn geen gewone medewerkers, maar gepassioneerde professionals met een gemeenschappelijke visie: het ontsluiten van de kracht van data en AI om bedrijven te helpen groeien. Wij zijn gedreven door nieuwsgierigheid en de wens om te verbeteren.

Samen kansen benutten

Wij werken samen met onze klanten om hun doelen en uitdagingen te begrijpen en te behalen. Of het nu gaat om het optimaliseren van processen, het versnellen van doorlooptijd, of het verhogen van de verkoop, onze rocketeers staan klaar om oplossingen te bieden die impact maken.

Ontmoet onze Rocketeers

Onze nieuwsgierige en getalenteerde experts vliegen met je mee naar een duurzame, innovatieve en vitale toekomst.

bekijk open posities

Marie Louise

Detachering & New Business Developer

Tjerk Reintsema

Data Scientist

Jelle Scholten

Analytics Translator

Stefanie Ellenbroek

Organisatiemanager

Jeroen IJedema

Data Engineer

Marc van Belkum

Data Specialist

Silke Reuvers

Data Analist

Laurens Slot

Operational Lead

Marleen Backhuijs

Office Manager

Kevin Booijink

Developer

Maarten Pieper

Salesmanager

Çağdaş Öztürk

Developer

Doreen Tijdhof

Relatiemanager

Eric Heijink

Product Manager

Michel Boezerooij

Developer

Lotte Nieuwmeijer

Data Specialist

Tom baake

Data Specialist

Daan Gebraad

DevOps

Leen Timmers

Marketeer & Brandmanager

Carlo Caunter

Eigenaar

Emre Erdem

Developer

Nienke Bruggeman

CEO

Samen lanceren we
naar succes!

Wij geloven dat succesvolle organisaties datagedreven zijn. Wij helpen ze door de kracht van data & AI te benutten. Samen zetten we data om naar waarde.

Met onze Rocketeers staan we samen aan de lancering van jouw datagedreven successen. Wij helpen je niet alleen bij het starten van de lancering, maar zijn gedurende de hele reis betrokken. Daardoor blijft jouw organisatie vooraan in de reis van de snel veranderende wereld van technologie en bedrijfsvoering.

Een originele eigen kijk op een proces of project, daar profiteert iedereen van.

Onze datagedreven oplossingen hebben deze bedrijven al geholpen
Met samenwerking en innovatie een hogere kwaliteit van zorg creëren, de communicatie tussen de organisaties verbeteren en de bureaucratie verminderen.
Als datapartner van Asito zorgen wij voor efficiënte opslag, verwerking van data en creëren we inzichten en voorspellingen met Power-BI dashboards.
Aanvragen BP Fuel Cards met 80% versneld door bouw Europese aanvraagstraten en back-end. Voorsprong: Aanvraagtijd verkort van 30 naar 6 dagen.
Met behulp van de 5 miljard verzamelde datarecords hebben we de werkplekefficiëntie met 20% verbeterd, wat zich doorvertaalt in lagere kosten.