engineers van
data + software
Menu
engineers van
data + software
Doe de data-scan

Little Rocket, engineers van voorsprong


Voorsprong krijg je door verschil te maken.

Inzicht in en over je doelgroepen of een beter functionerende organisatie kan je die voorsprong geven. Zodat je continu meer weet. En beter kunt inspringen op vragen en veranderingen in de markt.

Inzicht

Laat data voor je werken

Gewoontes, bewegingen en veranderingen zijn er elke dag. Maar wijs ze maar eens aan. Vaak is deze informatie zó gewoon geworden, dat niemand er meer op let.

Bij Little Rocket doen we dat juist wel. Niet alleen omdat we het leuk vinden, maar ook omdat we weten hoe data vóór je gaat werken. Wij ontsluiten het, zodat het je wat oplevert. Tijd. Een betere klantervaring. Energie. Meer bezoekers. Conversie. Of keiharde euro’s.

De cultuur bij Little Rocket is gericht op veerkracht en continuïteit. We kijken graag door jouw ogen naar je vraagstukken, maar behouden altijd onze ‘rocketview’. Met heldere, klare taal doorlopen we samen al ‘engineerend’ de vraagstukken, situaties en ontwikkelingen die relevant zijn voor jouw doelgroepen en bedrijfsprocessen. Maken slim gebruik van bewezen systemen en methodieken. Met als resultaat een robuuste oplossing waarmee je verder kunt. Waarmee je voorsprong krijgt of behoudt.

Wij, engineers van deze oplossingen, vormen de succesfactor in de dienstverlening van Little Rocket. Een oplossing is immers pas van waarde wanneer het goed wordt uitgevoerd.  ‘Little rocketeers’ zijn leergierig, nuchter, eerlijk en durven fouten te maken. Maar boven alles hebben we kennis van zaken en weten we een systeem te bouwen dat elke dag een beetje beter voor je gaat werken. Dat continu (nieuwe) inzichten oplevert.

Onze inzet

Wij geloven dat succesvolle organisaties datagedreven zijn. Wij helpen ze door data + software beter, slimmer en sneller te benutten:

  • Beter: We blijven ons continu verbeteren, daar profiteert iedereen van.
  • Slimmer: We blijven ons continu ontwikkelen, daar profiteert iedereen van.
  • Sneller: Niet persé in minder tijd, maar anders.

Een originele eigen kijk op een proces of project, daar profiteert iedereen van.

Ons nieuwsgierige, getalenteerde team van engineers beweegt met je mee naar een duurzame, innovatieve, vitale toekomst. Ontdek hoe onze klanten een voorsprongnemen door kosten te besparen, meer service te bieden en duurzamer te werken door data beter, slimmer en sneller te benutten!

Contact