In de categorie Data hebben wij de gouden DIA award in de wacht gesleept voor onze case samen met klant Quality Wellnessresorts. Andere genomineerden in dezelfde categorie waren De Jong Intravakanties, Feyenoord, Vitence Mobiliteit en Stage Entertainment! Een mooie bekroning dus op ons werk en het bewijs dat door de juiste inzichten uit klantdata in te zetten in een persoonlijke klant communicatiestrategie, de persoonlijke én premium gastervaring zowel online als offline wordt ervaren.

Quality Wellnessresorts (Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans) is toonaangevend binnen de premium wellnessbranche in Nederland. In een competitieve, prijsgevoelige markt, kiest Quality Wellnessresorts ervoor om niet mee te gaan met de prijsvechters, maar hun data in te zetten om een strategische focus te creëren. Door het vertalen van bezoekersdata naar segmenten, aanbevelingen en de juiste inzichten uit data te halen wordt bewezen dat een slimme datastrategie kan leiden tot een toename van gasten, relevantere proposities en het realiseren van een ultieme 9+ gastervaring.

Deze case is bekroond omdat de datastrategie integraal is doorgevoerd in de bedrijfsvoering en de opvolging van leads uitzonderlijk persoonlijk is. Het is een mooie mix tussen goed plannen, het aantrekken van de juiste mensen en het bieden van een optimale klantervaring

“Optimalisatie van de bedrijfsvoering pur sang.”

De hele case lees je hier: https://www.eguide.nl/case/3977
En natuurlijk lees je hier meer over de gave dingen die wij allemaal voor Quality Wellnessresorts mogen doen!

Wat zijn jouw data uitdagingen? Of wil je meer weten over bovenstaande mogelijkheden? Neem dan contact op.